Osta Kotisivut yritykselle – One Pager

800.00 sis alv 24%

WordPress One Page -kotisivut yritykselle. One Pager eli yhden sivun kotisivut toimivat nopeasti ja sopivat yritykselle, joka pystyy esittelemään kaiken tarvittavan informaation ytimekkäästi yhdellä verkkosivulla.

Käytä allaolevaa lomaketta lähettääksesi tarkemman tarjouspyynnön niin keskustellaan lisää kotisivuprojektin sisällöstä.

Tarjouspyyntö

Valitse mitä tarjouspyyntö koskee

Haluatko vastauksen tarjouspyyntöön sähköpostilla vai puhelimitse

Kuvaus

Osta kotisivut yritykselle helposti suoraan verkkokaupasta!

WordPress on loistava vaihtoehto kaikille yrityksille tai organisaatioille, jotka haluavat luoda verkkosivuston. Sitä on helppo käyttää ja päivittää, mikä tarkoittaa, että saat sisällön nopeasti käyttöön ilman web-kehittäjän kallista apua.

WordPressiä on myös helppo hallita. Sinun ei tarvitse huolehtia ohjelmiston päivittämisestä, sillä se tekee sen puolestasi!

Yksisivuinen verkkosivusto on verkkosivusto, joka on suunniteltu ja rakennettu siten, että sitä voidaan tarkastella yhdessä selainikkunassa. Yksisivuisen sivuston tärkein etu on se, että kävijän on helppo ja nopea selata sitä, eikä hänen tarvitse selata useita sivuja ylös ja alas. Tämä on erinomainen käyttäjäkokemus, mutta se tarkoittaa myös sitä, että sinun on varmistettava, että sisältösi on erittäin hyvin järjestetty, jos haluat pysyä SEO:n kärjessä.

Otsikko